Arrivederci, Confetti

juliol, 2021

ds.17jul.23:0023:50Arrivederci, ConfettiTEATRE / +8 ANYS23:00 - 23:50 FIRAL (F) Companyia: La Baldufa Dia:DISSABTE 17PREU ENTRADA:7,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

Tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti: l’absència del pare espiritual que els guiava és notòria; el buit que ha deixat sembla absolut; la manca de lideratge els desconforta, els aclapara, els mortifica: la desolació!Algú haurà de substituir-lo?!
Un cop superat el dol, arrenquen els tràfecs per a cercar un nou guia.
Arrivederci, Confetti és l’adaptació a escenari del Bye bye, Confetti. Un espectacle de pallassos extravagants i autèntics, de sorpresa i estupefacció, en què les mitges tintes no tenen cabuda. Humor i amor, a parts iguals.

Autoria i direcció: La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan. Amb la col·laboració de: Jokin Oregi. Música: Óscar Roig. Disseny de llums: Miki Arbizu. Disseny escenogràfic: Carles Pijuan. Disseny i confecció de vestuari: Rosa Solé. Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Xevi Planas, Carles Pijuan. Actors: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan. Tècnic: Anjos Fernàndez. Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Amàlia Atmetlló, Maria Capell.

Hora

(Dissabte) 23:00 - 23:50

Companyia

PREU ENTRADA

7,00€

X