Camí a l’escola

juliol, 2021

dg.18jul.11:0011:50Camí a l'escolaTEATRE / +5 ANYS /11:00 - 11:50 TEATRE (T) Companyia: Campi qui pugui Dia:DIUMENGE 18PREU ENTRADA:6,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans.

L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i els parlen tots a la vegada. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i de canviar el seu món.

Direcció artística: Rosa díaz de la companyia La Rous Teatro. Repartiment: Aitana Giralt, Alícia Buil, Cristina Garcia i Jordi Pedrós. Assessor creatiu: Jordi Farrés de la companyia  Farres Brothers. Composició musical original: Pascal Gaigne. Figurinista: Rosa Solé del taller La Nena de la Perla. Disseny escenografia: Joan Pena de Plancton Escena. Construcció escenografia: Plancton escena Joan Pena, Quimet Felis i Elisabeth Pané. Disseny d’il·luminació: Miki Arbizu i Marc Espinosa. Cap tècnic: Marc Espinosa. Regidor i ajudant tècnic: Marc Cartanyà. Projecció audiovisual, curt d’animació: Diego Caicedo de la companyia Holoqué. Confecció de l’Atrezzo tèxtil: Goretti Herrero del taller Goretti Moda. Gestió administrativa del projecte: Pilar Espada. Enregistrament audiovisual: Videostudi, Arian Botey. Fotografies: Blanca Martínez.

diumenge 18: 11.00 h / 18.30 h

Hora

(Diumenge) 11:00 - 11:50

Companyia

Campi qui pugui Catalunya

PREU ENTRADA

6,00€

X