La casa del Abuelo

juliol, 2021

dv.16jul.18:3019:20La casa del AbueloTEATRE D'OBJECTES / +5 ANYS18:30 - 19:20 TEATRE (T) Companyia: La Rouse Teatro Dia:DIENDRES 16PREU ENTRADA:6,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

L’avi viu amb la seva rutina: es renta a la mateixa hora, esmorza a la mateixa hora, passeja a la mateixa hora. Un dia, les seves cames decideixen deixar de caminar, i poc a poc es va apagant. Quan l’avi marxa per sempre, els que es queden, construeixen una casa molt a prop seu per a que no es senti sol. Així continua la història: plàcidament, obrint i tancant calaixos; recordant amb afecte, a través de la màgia d’un escriptori, el que va ser la seva vida. Diuen que els que se’n van sobreviuen gràcies al record que d’ells perviu en els qui els van estimar.

 

Autora, actriu i titellaira: Rosa Díaz. Col·laboració amb el guió: Ángeles Jiménez Soria. Vestuari: Ángeles Jiménez i Laura León. Disseny d’escenografia: Rosa Díaz. Realització: José Toral. Disseny d’il·luminació: Retalo 2004. Música original: Mariano Lozano-P. Direcció del treball amb objectes: Mª José Frías. Realització ATREZZO Ariel García, Elisa Ramos i Iker Pérez. Realització de titelles: Ariel Garcia i Iker Pérez. Disseny gràfic: Fabian Huertes. Fotografia: Pepi Díaz Clemente. Direcció: Rosa Díaz i Mauricio Zabaleta. Producció: Cía. la Rous i Agència andalusa d’institucions culturals.

 

Divendres 16: 18.30 h / 21 h

Hora

(Divendres) 18:30 - 19:20

Companyia

La Rouse Teatro Espanya

PREU ENTRADA

6,00€

X