Embolic a la granja

juliol, 2020

dg.19jul.12:3013:30Embolic a la granjaTEATRE I TITELLES / +3 ANYS12:30 - 13:30 FIRAL (F) Companyia: La Baldufa Dia:DUMENGE 19venda entrades:Necessita entrada

Sinopsi

En una Granja on conviuen diversos animals desapareix un ou de la senyora gallina. Fruit d’això, comença un gran Embolic i sorgeixen desconfiances entre els habitants del mas. Totes les mirades es dirigeixen cap el Corb, el nou vingut des de “l’estranger”.
En Pinyot i en Carbassot, dos homenots que es converteixen en espectadors d’excepció, comprendran que els malentesos entre els habitants del mas no els són tan llunyans.
Una sàtira en forma de faula dels conflictes actuals de la nostra societat explicats d’una manera senzilla, reflexiva i amb molt bon humor.

Autor: La Baldufa Direcció: Jordi Purtí i La Baldufa Música: Josep Maria Baldomà Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan Construcció d’escenografia: Carles Pijuan, Joan Domingo Vestuari: Teresa Ortega Actors: Emiliano Pardo i Carles Pijuan Tècnic de so i llum: Miki Arbizu

HORARIS ESPECTACLE:
diumenge 19:
12.30 h / 18.30 h

Hora

(Diumenge) 12:30 - 13:30

Ubicació

FIRAL (F)

Companyia

PREU ENTRADA

6,50€

X