Espera

juliol, 2021

ds.17jul.19:0019:40EsperaCIRC / TP19:00 - 19:40 FIRAL (F) Companyia: Circ EIA Dia:DISSABTE 17PREU ENTRADA:6,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle esdevé una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts. En un lloc fora de el temps, l’acrobàcia modela els cossos amb artesania per explicar històries de confiança, escolta i respecte de l’altre. I el circ es torna un pretext per celebrar la cerimònia de la trobada i recórrer al costat de el públic els camins que van de les tradicions populars fins als paisatges més contemporanis.

Idea original, direcció i interpretació: Francesca Lissia i Celso Pereira. Producció: Celso Pereira, Francesca Lissia i Compañia de circo “eia”. Música: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango Spasiuk, Sondeseu. Assessorament: Cristiano Della Monica. Col·laboracions artístiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona i Federico Carta. Escenografia: Celso Pereira, Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis, Julio Pereira i Floc a floc produccions. Assessorament escenogràfic: d’Slow Fusta and Carpinteria i Restauración Peimar. Vestuari: Olga Arizaga i Fabrizio Giannini.

 

HORARIS:
dissabte 17: 17.00 h / 19.00 h

Hora

(Dissabte) 19:00 - 19:40

Companyia

PREU ENTRADA

6,00€

Directrius de salut per a aquest esdeveniment

Ús obligatori de mascareta
Temperatura comprovada a l'entrada
Zona d'esdeveniments higienitzada
X