La nena dels pardals

juliol, 2021

dv.16jul.(jul. 16)23:00ds.17(jul. 17)0:00La nena dels pardalsTEATRE DE TEXT, MÚSICA EN DIRECTE / +5 ANYS23:00 - 0:00 (17) FIRAL (F) Companyia: Teatre al Detall Dia:DIENDRES 16PREU ENTRADA:7,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.
Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Basat en un fet històric
El 1958 Mao Zedong va declarar LA GUERRA ALS PARDALS i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrasar les collites, això va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos.

Text: Jordi Palet. Inspirat en el conte deSara Pennypaker © Editorial Joventut. Direcció i coreografia: Joan Maria Segura Bernadas. Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi Llobet). Repartiment: Xavi Idàñez i Txell Botey. Il·lustracions: Noemí Villamuza. Tractament digital de les il·lustracions: Jorge Caballero. Animació d’il·lustracions: Xavi Chamarro. Disseny gràfic dels cartells i animacions Timoner: Sergi Cugat. Escenografia i vestuari: Victor Peralta. Il·luminació: Yuri Plana. Producció: Produccions Teatre al detall

divendres 16: 23.00 h

Hora

16 (Divendres) 23:00 - 17 (Dissabte) 0:00

Companyia

Teatre al Detall Catalunya

PREU ENTRADA

7,00€

X