Per un instant

juliol, 2021

ds.17jul.21:0021:50Per un instantCONCERT TEATRALITZAT / +3 ANYS21:00 - 21:50 TEATRE (T) Companyia: Xirriquiteula Teatre & La Tresca i la Verdesca Dia:DISSABTE 17PREU ENTRADA:6,00€ COMPRAR ENTRADA

Sinopsi

Per un instant… en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s’han agafat de la mà, i han fet un saltet cap endavant. Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

Direcció: Iolanda Llansó. Intèrprets: Toni López, Jordi López i Claudi Llobet. Composicions i arranjaments musicals: La Tresca i la Verdesca. Disseny d’il·luminació: Daniel Carreras. Disseny de so: Lluís Molas. Disseny d’escenografia i vestuari: Iolanda Llansó. Elaboració vestuari: Jana Heilmann. Construcció escenografia i attrezzo: Alberto Carreño. Creació video: Christian Olivé (Maus). Producció i distribució: Obsidiana, acompanyament d’artistes. Agraïments: Carles Pérez, Xavi Lozano, Eva Montero i Pep López.

dissabte 17: 18.00 h / 21.00 h

Hora

(Dissabte) 21:00 - 21:50

PREU ENTRADA

6,00€

X