Possê

juliol, 2020

dv.17jul.12:3013:00PossêMÚSICA I DANSA / TP12:30 - 13:00 FIRAL (F) Companyia: Sound de Secà Dia:DIVENDRES 17venda entrades:Necessita entrada

Sinopsi

Possê signi­fica comunitat, grup, família… és un espectacle que conté una clara reivindicació de l’espai públic. Un espai que tant hem trobat i estem trobant a faltar a causa de l’actual crisi sanitària. És un crit d’esperança per poder tornar a recuperar el carrer com espai de convivència. Una peça idònia per aquests moments que ja en la seva estrena ens deia que “tot anirà bé”.

Sound de Secà fusiona de manera única la música dels seus instruments de percussió, la dansa i el teatre creant un llenguatge característic i personal.

Possê proposa un joc d’interacció mantenint les distàncies per compartir un lloc i un moment. Una catarsi d’energia i positivisme en el públic des del principi fi­ns al ­final.

Creació: Sound de Secà. Direcció artística: Genís Farran. Direcció musical: Robert Canela. Intèrprets: Laura Barquets, Robert Canela, Laia Farran, Jesus Franco, Joan Gonzalez, Sandra Garcia, Núria Pulido, Joan Taló. Col·laboracions: Carlos Montfort, Maria Salarich, Montse Pelfort i el suport incondicional de tots els membres de Sound de Secà. Una coproducció de FiraTàrrega amb la col·laboració de Lloret Outdoor Summer Festival i Festival Paupaterres.

HORARIS ESPECTACLE:
divendres 17:
12.30 h (FIRAL) / 20.00 h (PISTA)

Hora

(Divendres) 12:30 - 13:00

Ubicació

FIRAL (F)

Companyia

Sound de Secà Catalunya

PREU ENTRADA

5,00€

X