INFO PRÀCTICA

Plànol Festival

Localitza
els espais escènics

Esterri d'Àneu

Arriba
busca a goolge

Menjar / Dormir

Comerç / Lleure

Serveis

Informació important

per als espectadors

Cada espectacle marcat amb un preu tindrà la seva pròpia entrada, que caldrà comprar de manera anticipa-da a través del web del festival o, durant l’Esbaiola’t, a la taquilla. El preu de les entrades anticipades és un 25% més econòmic.

Us recomanem que escolliu els espectacles en funció de les edats recomanades.

L’entrada dóna dret a accedir a l’espai, però les localitats no estan numerades, per tant, es recomana arribar amb prou temps als espectacles per poder escollir seient. S’obriran portes uns 15 minuts abans de l’inici dels espectacles. L’accés als espais es farà per ordre d’arribada.

Una part de les localitats són a terra, espai pensat, principalment, per a nens i nenes. Les persones amb mobilitat reduïda tindran prioritat per a seure a les grades i/o cadires. Si teniu necessitats especials, en arribar a l’espai, feu-ho saber a l’organització, abans que s’obrin les portes al públic us reservarem l’espai adient a les vostres necessitats.

Quan es fa cua per accedir a un espai d’actuació, cada persona pot reservar el lloc de fins a quatre persones, però per a poder entrar-hi hauran de ser-hi totes les persones.

Una vegada dins de l’espai, no es podran reservar seients.

En cas de pluja, la majoria dels espectacles es realitzaran en espais coberts. Seguiu les indicacions que   donarem al punt d’Informació, als mateixos espais afi ectats per la pluja, al Facebook i al Twitter.

En cas que un espectacle se suspengui, es retornarà el preu de l’entrada. En el cas d’entrades anticipades adquirides en el web del festival, el retorn serà a través d’una transferència bancària. En el cas d’entrades comprades a la taquilla durant el festival, es retornaran els diners a la mateixa taquilla, prèvia presentació de l’entrada adquirida.

L’organització es reserva el dret de fer canvis de darrera hora tant en els horaris com en la programació de l’Esbaiola’t 2019.

Els menors de 16 anys sempre han d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors legals.

Els pares que portin els nens petits amb cotxets, hauran de deixar-los a les entrades de cada espai, per a no entorpir el visionat dels espectacles a altres espectadors. L’organització de l’Esbaiola’t no assumirà la vigilància dels cotxets.

El correfoc serà itinerant, entre el Firal i el Passeig del Riu. Es recomana no aparcar-hi cotxes el dissabte a partir de mitja tarda i fins passat el correfoc.

No està permès l’ús de telèfons mòbils durant els espectacles. Preguem que els desconnecteu. Durant els espectacles, no es poden fer fotografies amb flaix ni gravacions de vídeo.
Si fem una bona acollida dels artistes, i mostrem respecte cap a la seva feina, de segur que ens retornaran tot el que rebin de nosaltres.
Respecteu l’entorn singular de les Valls d’Àneu, així com les altres persones que també volen gaudir del festival.

Pla de protecció del Festival Esbaiola't

X