Info Important Públic

Informació Important per al públic

Cada espectacle marcat amb un preu tindrà la seva pròpia entrada, que caldrà comprar de manera online a través del web del festival. Aquest any, no hi haurà taquilla del festival. La venda d’entrades dels espectacles sempre serà online, també durant el festival i fins que les entrades s’exhaureixin. Podreu imprimir les entrades a casa o dur-les en pdf dins els aparells mòbils.

Us recomanem que escolliu els espectacles en funció de les edats recomanades.

Consulteu les mesures especials de seguretat que el festival aplicarà en motiu de la pandèmia de la Covid-19.

L’entrada dóna dret a accedir a l’espai d’actuació, però les localitats no estan numerades, per tant, es recomana arribar amb prou temps als espectacles per poder escollir seient. S’obriran portes uns 20 minuts abans de l’inici dels espectacles. L’accés als espais es farà per ordre d’arribada.

Una part de les localitats són a terra, espai pensat, principalment, per famílies sense problemes de mobilitat. Les famílies amb persones amb necessitats especials, en arribar a l’espai, feu-ho saber a l’organització, abans que s’obrin les portes al públic, tindreu accés prioritari.

Quan es fa cua per accedir a un espai d’actuació, cada persona pot reservar el lloc de la seva família directa, amb la que s’asseurà de manera conjunta.

Una vegada dins l’espai, no es podran reservar seients per altres famílies o amics.

En cas de pluja, les indicacions que donarem al punt d’Informació, als mateixos espais afectats per la pluja i a les xarxes socials.
En cas que un espectacle se suspengui, es retornarà el preu de l’entrada. El retorn serà a través d’una transferència bancària al compte amb el que vau fer la compra.

L’organització es reserva el dret de fer canvis de darrera hora tant en els horaris com en la programació de l’Esbaiola’t.

Els menors de 16 anys sempre han d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. En cas que s’indiqui el contrari i que els infants puguin assistir a tallers o espectacles sols, els progenitors o tutors hauran de deixar i recollir l’infant a l’entrada de l’espai d’actuació, abans i després de l’espectacle o taller.

Els pares que portin els nens petits amb cotxets, hauran de deixar-los a les entrades de cada espai, per a no entorpir el visionat dels espectacles a altres espectadors. L’organització de l’Esbaiola’t no assumirà la vigilància dels cotxets.

No està permès l’ús de telèfons mòbils durant els espectacles. Preguem que els desconnecteu. Durant els espectacles, no es poden fer fotografies amb flaix ni gravacions de vídeo.

Si fem una bona acollida dels artistes, i mostrem respecte cap a la seva feina, de segur que ens retornaran tot el que rebin de nosaltres.

Respecteu l’entorn singular de les Valls d’Àneu, així com les altres persones que també volen gaudir del festival.

Contacteu:

Ajuntament d’Esterri d’Àneu
Pl. La Closa, 1
25580 Esterri d’Àneu

Tel. 973 626 005

ajuntament@esterrianeu.cat

X