Info Pràctica

L’entrada dona dret a accedir a l’espai d’actuació, però les localitats no estan numerades, per tant, es recomana arribar amb prou temps als espectacles per poder escollir seient. S’obriran portes uns 20 minuts abans de l’inici dels espectacles. L’accés als espais es farà per ordre d’arribada.

Una part de les localitats són a terra, espai pensat, principalment, per famílies sense problemes de mobilitat. Les famílies amb persones amb necessitats especials, en arribar a l’espai, feu-ho saber a l’organització, abans que s’obrin les portes al públic, tindreu accés prioritari. El festival disposa d’un Pla d’Accessibilitat, consulteu el web.

Els menors de 16 anys sempre han d’anar acompanyats d’almenys un progenitor o tutor legal. En cas que s’indiqui el contrari i que els infants puguin assistir a tallers o espectacles sols, els progenitors o tutors hauran de deixar i recollir l’infant a l’entrada de l’espai d’actuació, abans i després de l’espectacle o taller.

Els pares que portin els nens petits en cotxets, hauran de deixar-los a les entrades de cada espai, per a no entorpir el visionat dels espectacles a altres espectadors. L’organització de l’Esbaiola’t no assumirà la vigilància dels cotxets.

Aquest any, els espectacles “Posta de Sol amb la Pixie Dixie” i “Les Encantades” són fora del poble en espais naturals singulars. La idea és poder gaudir de l’entorn natural i les arts escèniques al mateix temps. Cal tenir en compte que per arribar a aquests dos espectacles cal fer una caminada que transcorre per senders de muntanya no adaptats per cadira de rodes, cotxets o persones amb mobilitat reduïda. En totes dues caminades hi ha un desnivell positiu de més de 80m. Cal dur calçat esportiu de muntanya. Cal seguir els guies o les indicacions i no desviar-se dels camins marcats. A l’espai Hípica s’hi haurà d’accedir a peu, en cas de mobilitat reduïda, poseu-vos en contacte amb l’organització del festival. Durant els espectacles, no està permès l’ús de telèfons mòbils, preguem que els desconnecteu. Tampoc es poden fer fotografies amb flaix ni gravacions de vídeo. Si fem una bona acollida dels artistes, i mostrem respecte cap a la seva feina, de segur que ens retornaran tot el que rebin de nosaltres. Respecteu l’entorn singular de les Valls d’Àneu, així com les altres persones que també volen gaudir del festival. Consulteu la resta de la normativa al web del festival.

Oficina d'informació del Festival

HORARI: Divendres de 16 a 20h Dissabte de 10 a 13h / 16 a 20h Diumenge de 10 a 13h / 16 a 20h ​

Compra les entrades al web del Festival a partir del 16 de juny (durant el matí) i fins 10 minuts abans de l’inici dels espectacles.

Aconsegueix les entrades més econòmiques si les compres abans del diumenge dia 10 de juliol (preu d’Anticipada).

L’Esbaiola’t és un festival pensat per al gaudi en família, a partir de 3 anys, tant infants com adults han d’adquirir entrada per accedir als espectacles de pagament.
Excepte quan s’indiqui el contrari, els infants de 0-2 anys tenen entrada gratuïta (han de seure a la falda).
Us aconsellem que escolliu els espectacles en funció de les edats recomanades.
Les entrades les podeu imprimir a casa o dur-les en pdf dins els aparells mòbils.

Psicodèlia per Xics: els infants han d’anar acompanyats per un adult. Tothom, a partir d’1 any, ha de pagar l’entrada.
La Reserva, Art Truck: proposta pensada per a infants, sense adults acompanyants. Les famílies han de deixar-los a l’espai i venir-los a recollir en acabar.
Taller de capgrossos: els infants han d’anar acompanyats per un adult. Cada entrada dona dret a fer un capgròs, que es pot fer entre vàries persones.