ACLARIMENT SOBRE ELS TALLERS DE L’ESBAIOLA’T

ACLARIMENT SOBRE ELS TALLERS DE L’ESBAIOLA’T

Tots els tallers són de pagament per a tots els participants perquè són per a fer-los en família, excepte els que consisteixen en fer una peça, on pagueu per peça. Aquest és el cas del taller de capgrossos (si pagueu una entrada, fareu un capgròs, encara que sigueu mare i fill que el feu conjuntament), i el taller “Esvacola’t” (si pagueu una entrada, fareu una vaqueta de llana).

El taller de dansa de la Marta Casals, o el de música TotSona són per fer-los junts, paga tothom qui hi participa, els nens no poden anar-hi sols perquè són molt petits, però sí que hi ha l’opció que un adult vingui amb 2 nens, per exemple.

Al taller Super Piafs, els nens ja són més grans (+6), tothom qui hi vulgui participar ha de pagar perquè farà el taller duent una titella gegant. Hi poden anar els nens sols o podeu acompanyar-los i gaudir de l’experiència.

Al taller “Dibuixem un somni”, com ja hi diu a la revista, els nens menors de 7 anys han d’anar acompanyats, els pares també paguen perquè també gaudeixen del taller, els més grans de 7 anys poden anar sols.
Esperem haver-vos ajudat una mica a aclarir els dubtes que veiem que més ens esteu preguntant aquests dies…