Política de cookies

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de festivalesbaiolat.cat, així com tots els elements continguts (fotos, text, dossiers…) pertanyen a l’Ajuntament d’Esterri d’Aneu i subsidiàriament als autors respectius. L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir, fer còpia al disc dur sempre i quan sigui per fer-ne un ús privat. Els mitjans de comunicació podran fer-ne difusió fent constar sempre la procedència i l’autoria dels elements quan així ho explicitin. Queda expressament prohibida qualsevol altra utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d’enginyeria inversa d’aquests elements.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que festivalesbaiolat.cat ofereix i no emprar-los per a:

  1. Incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.
  2. Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.
  3. Provocar danys als sistemes físics i lògics de festivalesbaiolat.cat, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.

festivalesbaiolat.cat es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint tant els continguts i serveis que s’ofereixen com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

L’Ajuntament d’Esterri d’Aneu perseguirà l’incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda del web festivalesbaiolat.cat, exercint totes les accions legals que consideri oportunes.

Política de privacitat

festivalesbaiolat.cat actuarà amb les pautes de confidencialitat i seguretat que estableix la Llei 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les persones que facilitin dades a través dels formularis tenen dret a modificar-les o cancel·lar-les en qualsevol moment enviant una comunicació a l’adreça de correu electrònic info@festivalesbaiolat.cat