Esbaiola’t 2021

L’Esbaiola’t 2021 presenta la programació del 14è festival. Una edició encara marcada per la pandèmia de la Covid-19, però intentant mantenir l’esperit del festival. Després de la 13a edició, que es va haver de suspendre una setmana abans en motiu de l’augment de casos al Pla de Lleida, el festival arriba amb més ganes que mai.

Seran quatre dies on les arts escèniques es donen cita al Pirineu lleidatà. Un programa d’actuacions d’alta qualitat artística i per a tots els gustos: 22 companyies amb 23 propostes d’espectacles: 14 propostes de teatre, 5 de circ, 3 de tallers i 2 instal·lacions de jocs. L’origen de les companyies és: 3 d’Andalusia, 3 de França i la resta són catalanes.

Tots els espectacles seran en espais tancats i de pagament, ja siguin a l’aire lliure o al Teatre, així l’organització pot distribuir el públic de manera segura i respectant totes les mesures de seguretat. Esperem que l’any 2022 ja puguem fer activitats gratuïtes i al carrer.

Aquest any el festival no tindrà taquilla on comprar les entrades presencialment. Tota la venda es farà online a través del web del festival. El públic podrà imprimir les entrades a casa o dur-les en pdf al mòbil per a poder entrar als espectacles.

La venda d’entrades començarà durant el divendres dia 25 de juny.