9a Edició de l’ Esbaiola’t

Ja tenim aquí la novena edició de l’Esbaiola’t
Els dies 22, 23 i 24 de juliol se celebrarà la 9a edició del Festival Esbaiola’t a Esterri d’Àneu, el festival de teatre per a tots els públics de les Valls d’Àneu.
Un festival d’arts escèniques dirigides al públic familiar, amb titelles, circ, animació, comediants, jocs i tallers.
Enguany hi haurà 13 companyies d’arts escèniques, 6 tallers i activitats complementàries i 8 propostes del territori dutes a terme per: Obrador Xisqueta, Noemí Busquets, Kina Creu, Els Peta Canyes, Diables de les Valls d’Àneu, l’Estarna, Bastoners d’Esterri i Xants grup escènic.
Pel que fa a les companyies d’arts escèniques, cal destacar la companyia belga 15ft6, que fan un espectacle de circ extrem o la companyia catalana Animal Religion que ens sorprendrà amb un espectacle la mar de “gamberro” el dissabte a la nit.
També volem destacar que enguany fem especial atenció a les famílies amb nens i nenes petits, potenciant les propostes de 0 a 3 anys, amb espectacles com “Nidos” de la companyia de Valladolid Teloncillo que és adreçat dels 6 mesos als 5 anys; o els jocs de fusta de El Pájaro Carpintero, de 6 mesos a 6 anys; o el taller sensorial “Petitoca” de la Laura Palacin, per a nens que gategen i fins als 3 anys.
La venda d’entrades anticipades, a partir de la que es podrà gaudir d’un 25% de descompte, començarà a finals de juny. Amb preus aptes per a totes les butxaques, a partir de 2’25€. El festival, com sempre, també es complementarà amb tot un seguit d’activitats gratuïtes.