Informació Pràctica

Localitza els Espais d'Actuació

Arriba a Esterri d'Àneu

INFO IMPORTANT per al públic 

· L’entrada dona dret a accedir a l’espai d’actuació, però les localitats no estan numerades, per tant, es recomana arribar amb prou temps als espectacles per poder escollir lloc on seure. S’obriran portes uns 20 minuts abans de l’inici dels espectacles. L’accés als espais es farà per ordre d’arribada.

· Una part de les localitats són a terra, espai pensat, principalment, per famílies sense problemes de mobilitat. Les famílies amb persones amb necessitats especials, en arribar a l’espai, feu-ho saber a l’organització, abans que s’obrin les portes al públic, tindreu accés prioritari. El festival disposa d’un Pla d’Accessibilitat, consulteu el web.

· Els menors de 16 anys sempre han d’anar acompanyats d’almenys un progenitor o tutor legal. En cas que s’indiqui el contrari i que els infants puguin assistir a tallers o espectacles sols, els progenitors o tutors hauran de deixar i recollir l’infant a l’entrada de l’espai d’actuació, abans i després de l’espectacle o taller.

· Les famílies que portin els nens petits en cotxets, hauran de deixar-los a les entrades de  cada espai, per a no entorpir el visionat dels espectacles a la resta de públic. L’organització de l’Esbaiola’t no assumirà la vigilància dels cotxets.

· Durant els espectacles, no està permès l’ús de telèfons mòbils, preguem que els desconnecteu. Tampoc es poden fer fotografies amb flaix ni gravacions de vídeo. 

· Si fem una bona acollida dels artistes, i mostrem respecte cap a la seva feina, de segur que ens retornaran tot el que rebin de nosaltres.

· Respecteu l’entorn singular de les Valls d’Àneu, així com les altres persones que també volen gaudir del festival.

Informació Venda d’Entrades

LA VENDA D’ENTRADES S’ANUNCIARÀ EN UNS MESOS

Normativa d’Accés als Tallers – Espai EC i EM   

DESCOBRIM EL CIRC D’ALEXANDER CALDER: els infants menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’un adult que els doni suport a l’hora de fer el taller. Cada entrada dona dret a un “kit” per a fer el taller.

TALLER DE CAPGROSSOS: els infants han d’anar acompanyats per un adult. Cada entrada dona dret a fer un capgròs, que es pot fer entre vàries persones.

DIBUIXEM UN SOMNI DE COM UN LLUM: els menors de 7 anys han d’anar acompanyats per un adult. Tota persona que entra paga entrada.

Espai per a Caravanes

El festival disposa d’un espai d’aparcament per autocaravanes (no habilitat)

CONSULTA ELS ESTABLEMINTS I SERVEIS ADHERITS AL FESTIVAL