Llançament del Cartell Oficial de l’Edició 2024: Creat per Ivan Bravo

Cartell del featival Esbaiola't 2024

Des de l’equip de l’Esbaiola’t, estem entusiasmades i entusiasmats de poder presentar-vos la imatge del festival per aquesta edició 2024, creada per l’il·lustrador Ivan Bravo

Ivan Bravo és un artista reconegut amb una carrera de més de deu anys en el món del disseny, ha treballat amb prestigioses marques internacionals i ha rebut diversos reconeixements com ara el “premio del Certamen Ilustración Prensa Museo ABC ” i el  “premio de Ilustración americana 39 ”, entre d’altres. Amb un estil únic i innovador, l’Ivan ha col·laborat amb organitzacions culturals i empreses per aportar creativitat i impacte visual als seus projectes.

L’ivan s’ha incorporat a l’equip de l’Esbaiola’t per donar vida a un cartell que captura perfectament l’energia, la vitalitat i la diversitat de les arts en viu. Amb el seu groc llampant característic, el cartell ens convida a visitar les Valls d’Àneu i a descobrir la cultura teatral.

Aquest cartell no només és una representació visual del nostre festival, sinó també una celebració de la riquesa i la diversitat de les arts escèniques. Amb una monociclista travessant muntanyes, l’Ivan ha volgut explicar com tota el territori queda captivat per les arts escèniques, gràcies a la celebració del festival.

Ara amb aquest cartell, s’inicia oficialment el compte enrere per a una edició memorable del Festival Esbaiola’t. 

Us convidem a deixar-vos captivar per la màgia del teatre en viu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *