Qui som

Equip directiu

Amàlia Atmetlló

Direcció artística

Llicenciada en Història, en Història i Ciències de la música i amb un Màster en Gestió Cultural. Ha treballat 15 anys a la Companyia de Comediants La Baldufa on ha realitzat tasques de producció, tant de la mateixa companyia, com del Festival Esbaiola’t, l’Humoris Causa a Mollerussa i la primera edició del Festival Enre9.
Amb La Baldufa va rebre el premi a la Millor Producció, FETEN, Gijón 2022 amb l’espectacle “La Faula de l’Esquirol” i l’any 2020 el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud, atorgat pel Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España, per La Companyia de Comediants La Baldufa.
En l’àmbit de les arts escèniques, va realitzar la direcció artística de La Temporada Lleida, des de setembre de 2021 fins el juliol de 2022, juntament amb la Lara Díez i en Marc Cartanyà.
Des de març de 2023 treballa de tècnic mitjà de gestió cultural a l’Ajuntament de Lleida realitzant tasques de mediació cultural comunitària.

Judit Busquets

Direcció executiva i producció

Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu des de l’any 2019, ha donat suport a la direcció executiva de l’Esbaiola’t durant els darrers cinc anys des de la mirada de l’Ajuntament. Ara amb ganes d’aportar i moltes ganes de formar part d’aquest equip, entra amb tota l’empenta d’algú jove que vol fer créixer el festival des del territori i per al territori.

Ferran López

Direcció tècnica

En el món del teatre i les arts escèniques des de l’any 1983, professionalment al 1994, 

Ha format part de projectes com, actor, constructor, coordinador o direcció, a les companyies, La Trup de retruc, Goc i Magoc, Titiriteros de Binèfar, Plou i fa sol, Fadunito, Companyia Quartana, La Cremallera Teatre i Arrencacebes.

Des de l’any 2005 és fundador i únic propietari de la companyia Nopatiskos Teatre. Companyia de petit format.

Al 2007 entra com, actor (freelance) a la Companyia de Comediants la Baldufa. També ha realitzat tasques de taller i actualment continua a la companyia.

Present des de la primera edició del Festival Esbaiola’t com, actor, muntador i regidor. Des de l’any 2016, ocupa la funció de cap tècnic.
Ha estat el cap tècnic del Festival Enre9 en les edicions 2022 i 2023.

Pere Ticó

Alcalde d’Esterri d’Àneu

És qui ha estat des de l’any 2019, al capdavant de l’organització dins l’Ajuntament.
En aquests 5 anys, ha estat atent a totes les necessitats del festival i la seva organització, sempre al peu del canó per assumir imprevistos i fer d’enllaç amb la població i el territori. Ara assumeix la totalitat de l’organització com un gran repte per Esterri d’Àneu però amb tota la il·lusió d’encetar una etapa que està segur que serà més enriquidora que mai.