Esbaiola’t 2020

ESTEM TREBALLANT PER A FER POSSIBLE L’ESBAIOLA’T 2020

Tant des de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu com des de La Baldufa, estem treballant intensament per a poder fer realitat l’Esbaiola’t 2020 en les dates previstes, del 16 al 19 de juliol. Una edició marcada per la pandèmia del Covid-19 i que implicarà canvis importants en el festival, ja que la programació, els espais i les infraestructures del festival hauran d’adaptar-se a totes les mesures de seguretat que implica la pandèmia.

Encara no podem detallar la programació del festival perquè tot el que hi havia previst s’haurà d’adaptar a les noves necessitats. I per tant, el públic del festival haurà d’esperar-se unes setmanes encara.

Per a poder complir amb les distàncies de seguretat als espectacles, tots seran amb entrada limitada fins i tot els que es facin al carrer, així garantim que no hi hagi acumulacions de persones. També s’eliminarà la taquilla del festival i tota la venda d’entrades serà online i es podran imprimir a casa.

Us animem a que aneu seguint les xarxes socials on anunciarem totes les novetats.

Pensem que és un moment en què cal seguir endavant amb el festival, adaptant-lo als nous temps. Després d’una situació com la que hem viscut de reclusió, aïllament social, pèrdues de gent estimada, etc, la cultura és més necessària que mai, per a riure, per a reflexionar, per a fer-nos sentir vius, per a ser més crítics,… Que la cultura no pari!