Comunicat CANCEL·LACIÓ

Comunicat de cancel·lació de l’Esbaiola’t 2020

La situació sanitària actual no és favorable a la celebració de la tretzena edició del Festival Esbaiola’t. L’augment de brots i contagis en diverses comarques de Ponent fa que la situació sanitària no sigui adient per a celebrar el festival. A més, en confinament del Segrià ha afectat notablement la taquilla del festival, i el retorn de les entrades al públic d’aquesta comarca ha fet que el festival no sigui viable. Es preveia que aquesta setmana es vendrien suficients entrades per substituir les que es perden del Segrià, però no ha estat així.

Des de l’organització, volem agraïr a la gent del territori que any rere any fa possible l’Esbaiola’t: treballadors i treballadores municipals, empreses del Pallars, persones voluntàries que ens ajuden durant el festival, i institucions com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’IDAPA, la Mancomunitat de les Valls d’Àneu, i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

També, volem fer un agraïment a les companyies programades aquest Esbaiola’t 2020, per la paciència que han tingut, i per posar-ho fàcil en tot moment. Són: Marcel Gros, Campi Qui Pugui, Zum-Zum Teatre, Sound de Secà, Tombs Creatius, El Pájaro Jocs, Cia Anna Confetti, Cia La Tal i la Verdesca & Xirriquiteula Teatre, L’Estaquirot Teatre, Cric Vermut, Teatre al Detall, Maduixa Teatre, Cirque Entre Nous, l’Esperanceta, Solaç Centre d’Expressió Artística i Aquafonia.

També, als professionals del sector de les Arts Escèniques afins al festival, que fa dies que ens ajuden a fer difusió per poder fer-lo. I als treballadors i treballadores del festival, que sempre estan al peu del canó: tenim molta sort! I, finalment, volem agraïr a tot el públic del festival: els que heu comprat entrades -l’import de les quals retornarem-, els que ens heu fet d’altaveus a les xarxes, i els que any rere any pugeu a Esterri, i confieu plenament que veureu una molt bona programació. Sense vosaltres, el festival no té cap sentit!

Malgrat el fet que l’Esbaiola’t no es faci, us demanem que no deixeu de consumir cultura! Aneu al teatre, gaudiu de les Arts Escèniques, que ens fan sentir, emocionar-nos i créixer.

Perquè #LaCutluraTambéCura !

Ens veiem a l’Esbaiola’t 2021, amb més força i ganes que mai!

Ajuntament d’Esterri dÀneu i Companyia de Comediants La Baldufa